Provjereni standard za upravljanje grobljima

Axiom Memento® je po razini kvalitete i broju implementacija vodeće rješenje za upravljanje grobljima u Hrvatskoj, te je do sada implementirano u približno 200 komunalnih poduzeća, gradova i općina.

Web(cloud) GIS servisi za građane

Jeste li ikada sreli osobu koja je provela sate i sate na putu kako bi zapalila svijeću na grobu rodbine ili prijatelja, a kad je stigla na groblje nije se uspjela snaći? Takvi i slični problemi, uz naša rješenja koja koriste desetci tisuća građana svaki mjesec, ostaju stvar prošlosti.

  HTV-ov prilog   Implementirane tražilice - na jednom mjestu

Objedinjeni billing & GIS

  NOVI video: Ustrojavanje poreza na nakretnine

Axiom Exto objedinjuje funkcionalnosti koje su ključne za komunalna poduzeća, gradove i općine. Radite masovne obrade, šaljite račune, e-račune, rješenja i druge dokumente nad vjerodostojnim podacima koji kao da su na Vašem dlanu uz upotrebu GIS modula.
Axiom Exto mR je cloud rješenje za terensku evidenciju očitanja koje se može koristiti uz Axiom Exto, ali i uz druga informatička rješenja za billing u komunalnim poduzećima.

  Video: Terenska evidencija očitanja na zdravorazumski način

Alati za rad izvan ureda

Axiom moGIS je komplet za rad na terenu.
Koristi se u komunalnim poduzećima, jedinicama lokalne samouprave i energetici, za prikupljanje i održavanje različitih prostornih podataka. Područje upotrebe je široko - od upravljanja grobljima i komunalnim naknadama do energetike (u HEP-u).

Javna rasvjeta i nerazvrstane ceste na dlanu

Axiom StreetLight je cloud rješenje koje primarno služi za održavanje javne rasvjete i nerazvrstanih cesta. Sadrži module za evidenciju, prijavu problema, lansiranje radnih naloga, praćenje utrošaka po radnim nalozima, analizu potrošnje i simulacije različitih mogućnosti ušteda. To je sustav koji sve više postaje mjesto gdje se susreću i surađuju građani, djelatnici jedinica lokalne samouprave i koncesionari.

  Video: Prijava problema   Video: Pregled obavljenih radova

Upravljanje marinama uz Axiom Ventus

Axiom Ventus je rješenje za optimalno upravljanje kapacitetima marine. Sustav sadrži sve funkcionalnosti uobičajene za recepcijsko poslovanje + GIS modul uz kojeg je teško zamisliti jasniju sliku stanja u marini.