Preporuke naših korisnika


Početkom 2011. godine u GG Zagreb je implementiran program Axiom Memento 5 Enterprise koji trenutno koristimo. Možemo posvjedočiti koliko nam je bilo jednostavno apsolvirati rad u programu i koristiti se raznim pogodnostima koje pruža. Vjerujemo također da smo pridruživši se velikom broju korisnika programa, svojim dosadašnjim iskustvom i zahtjevima doprinijeli njegovom bržem razvoju. Edukacija i općenito korisnička podrška je na zavidnoj razini bez obzira odnosi li se to na dostupnost ili pružanje usluge. Trenutno možemo naglasiti da nam uvelike olakšavaju rad GIS funkcije odnosno povezanost planova sa evidencijom grobnih mjesta kao i velike mogućnosti pretraživanja po podacima.

Sanja Magzan, dipl.ing.građ.
Voditeljica sektora groblja i krematorija
Zagrebački holding d.o.o.
Podružnica Gradska groblja Zagreb

Koristim Axiom Exto za upravljanje potraživanjima. Dugogodišnji smo poslovni partneri. Naime, dok sam radila u Zelenilu d.o.o. Karlovac upoznala sam se s jednim od Axiomovih programskih rješenja. Kad sam se zaposlila u Županijskoj upravi za ceste radi kvalitete programa inicirala sam suradnju s Axiomom, što je prihvatilo još nekoliko ŽUC-eva. Nadavno mi je kolega iz jednog od tih ŽUC-eva rekao da je to najbolji program koji ima. Smatram da su razvojni inženjeri iznimno kompetentni i profesionalni što rezultira vrlo kvalitetnim softverom. Također, konzultanti u dijelu korisničke podrške su vrlo kooperativni i korektni.

Sonja Škrgatić, dipl. oec.
Suradnica za računovodstvene,
ekonomske i financijske poslove
ŽUC Karlovac

Obzirom da Vaš program Memento koristimo od 2006. godine slobodan sam izraziti potpuno zadovoljstvo Vašim proizvodom, njegovom stabilnošću i pouzdanošću. Dio koji pored ostalog, u usporedbi s nekim drugim hrvatskim proizvođačima software-a, zaista izvrsno funkcionira je Vaša korisnička podrška s kojom imamo iznimno dobra iskustva ne samo po pitanju kvalitete i rješavanja problema već i po pitanju brzine, a to je danas rijetkost. Jednostavno rečeno bolji ste od drugih. Poslovni ste partner na kojega se zaista možemo osloniti i rado Vas preporučamo svima.

Domagoj Vinaj
Rukovoditelj Tehničke službe i stolarije
Ukop d.o.o. Osijek

Programski proizvod Axiom Memento koristimo od 2006. godine. Implementacija programa pomogla nam je u uređivanju naše evidencije grobnih mjesta i korisnika, što nam je bio dugogodišnji problem. Program nudi razne mogućnosti pretraživanja podataka koje iznimno olakšavaju poslovanje našim referentima, a time se povećalo i zadovoljstvo naših korisnika zbog brzog dobivanja traženih informacija. Korisnička podrška brzo i kvalitetno odgovara na sve naše upite, a svojom susretljivošću i jednostavnim rječnikom omogućili su nam uspješno savladavanje rada u programu. Axiom d.o.o. smatramo pouzdanim i stabilnim poslovnim partnerom sa kompetentnim razvojnim inženjerima i konzultantima u korisničkoj podršci.

Ivana Smoljak
Voditelj sektora financija, računovodstva i komercijale
Zelenilo d.o.o. Karlovac